ЗАХИЩЕНИЙ ЖИР (ЖИР, ЩО ПРОХОДИТЬ ЧЕРЕЗ РУБЕЦЬ)
ПРОФАТ , кальциевое мило, зроблене з дистиллятного пальмового масла жирних кислот, це повністю надійне джерело захищеного жиру в виробництві раціонів для жуйних.
ПРОФАТ проведений за допомогою унікального виробничого процесу, розробленого компанією Schils B.V.
ПРОФАТ – це комбінація жирних кислот і кальцію, пов’язаних разом за допомогою хімічної сполуки, яка утворює сіль:
R – COO
Ca
R – COO
На відміну від оленів жирів (тригліцериди, вільні жирні кислоти), ПРОФАТ не впливає на метаболізм в рубці. Кальцієва сіль жирної кислоти не розчиняється в рубці.
– ПРОФАТ не покриває клітковину в рубці.
– ПРОФАТ не перешкоджає дії мікроорганізмів в рубці.
Кальцієва сіль жирної кислоти розкладається в кислому середовищі сичуга. Після гидролизации жирних кислот і кальцію, вони вільно проходять дванадцятипалу кишку, де відбувається перетравлювання і абсорбція.
Коефіцієнт засвоюваності ПРОФАТ жирних кислот 96%.
ПРОФАТ – ТЕХНІЧНІ ДЕТАЛІ
АНАЛІЗ
Жир: 84%
Зола: 12,5%
Кальцій: 9%
Волога: 3,5%
ЕНЕРГЕТИЧНІ ЦІННОСТІ
Засвоюється енергія: 7,07 Мкал / кг
Чистий лактаційна енергія: 5,75 Мкал / кг
TDN: 177%
UFL: 3.33
UFC: 3.33
СКЛАДОВІ
Кальцієві солі жирної кислоти
BHT (як консервант)
СКЛАД ЖИРНИХ КИСЛОТ
Міристинова кислота (С14): 1,5%
Пальмітинова кислота (С16): 44,0%
Стеаринова кислота (С18): 5,0%
Олеїнова кислота (С18: 1): 40,0%
Лінолева кислота (С18: 2): 9,5%