Профат – технічні данні

Профат – технічні данні
ЗАХИЩЕНИЙ ЖИР (ЖИР, ЩО ПРОХОДИТЬ ЧЕРЕЗ РУБЕЦЬ)   ПРОФАТ , кальциевое мило, зроблене з дистиллятного пальмового масла жирних кислот, це повністю надійне джерело захищеного жиру в виробництві раціонів для жуйних.   ПРОФАТ проведений за допомогою унікального виробничого процесу, розробленого компанією Schils B.V.   ПРОФАТ – це комбінація жирних кислот і кальцію, пов’язаних разом за допомогою хімічної сполуки, яка утворює сіль: R – COO Ca R – COO   На відміну від оленів жирів (тригліцериди, вільні жирні кислоти), ПРОФАТ не впливає на метаболізм в рубці. Кальцієва сіль жирної кислоти не розчиняється в рубці. – ПРОФАТ не покриває клітковину в рубці. – ПРОФАТ не перешкоджає дії мікроорганізмів в рубці.   Кальцієва сіль жирної кислоти розкладається в кислому середовищі сичуга. Після гидролизации жирних кислот і кальцію, вони вільно проходять дванадцятипалу кишку, де відбувається перетравлювання і абсорбція.   Коефіцієнт засвоюваності ПРОФАТ жирних кислот 96%.   ПРОФАТ – ТЕХНІЧНІ ДЕТАЛІ АНАЛІЗ Жир: 84% Зола: 12,5% Кальцій: 9% Волога: 3,5%   ЕНЕРГЕТИЧНІ ЦІННОСТІ Засвоюється енергія: 7,07 Мкал / кг Чистий лактаційна енергія: 5,75 Мкал / кг TDN: 177% UFL: 3.33 UFC: 3.33   СКЛАДОВІ Кальцієві солі жирної кислоти BHT (як консервант)   СКЛАД ЖИРНИХ КИСЛОТ Міристинова кислота (С14): 1,5% Пальмітинова кислота (С16): 44,0% Стеаринова кислота (С18): 5,0% Олеїнова кислота (С18: 1): 40,0% Лінолева кислота (С18: 2): 9,5%
Зворотній зв'язок