Профат – технічні данні

Профат – технічні данні

ЗАХИЩЕНИЙ ЖИР (ЖИР, ЩО ПРОХОДИТЬ ЧЕРЕЗ РУБЕЦЬ)

 

ПРОФАТ , кальциевое мило, зроблене з дистиллятного пальмового масла жирних кислот, це повністю надійне джерело захищеного жиру в виробництві раціонів для жуйних.

 

ПРОФАТ проведений за допомогою унікального виробничого процесу, розробленого компанією Schils B.V.

 

ПРОФАТ – це комбінація жирних кислот і кальцію, пов’язаних разом за допомогою хімічної сполуки, яка утворює сіль:

R – COO

Ca

R – COO

 

На відміну від оленів жирів (тригліцериди, вільні жирні кислоти), ПРОФАТ не впливає на метаболізм в рубці. Кальцієва сіль жирної кислоти не розчиняється в рубці.

– ПРОФАТ не покриває клітковину в рубці.

– ПРОФАТ не перешкоджає дії мікроорганізмів в рубці.

 

Кальцієва сіль жирної кислоти розкладається в кислому середовищі сичуга. Після гидролизации жирних кислот і кальцію, вони вільно проходять дванадцятипалу кишку, де відбувається перетравлювання і абсорбція.

 

Коефіцієнт засвоюваності ПРОФАТ жирних кислот 96%.

 

ПРОФАТ – ТЕХНІЧНІ ДЕТАЛІ

АНАЛІЗ

Жир: 84%

Зола: 12,5%

Кальцій: 9%

Волога: 3,5%

 

ЕНЕРГЕТИЧНІ ЦІННОСТІ

Засвоюється енергія: 7,07 Мкал / кг

Чистий лактаційна енергія: 5,75 Мкал / кг

TDN: 177%

UFL: 3.33

UFC: 3.33

 

СКЛАДОВІ

Кальцієві солі жирної кислоти

BHT (як консервант)

 

СКЛАД ЖИРНИХ КИСЛОТ

Міристинова кислота (С14): 1,5%

Пальмітинова кислота (С16): 44,0%

Стеаринова кислота (С18): 5,0%

Олеїнова кислота (С18: 1): 40,0%

Лінолева кислота (С18: 2): 9,5%