Консалтинг

Послуги інформаційно-аналітичного відділу   1 Аудит господарства:
  • Аналіз діючих раціонів.
  • Оцінка технології годівлі.
  • Оцінка структури корму.
  • Оцінка переваримости корми.
  • Інтерпретація показників крові
  2 Систематичний моніторинг господарства:
  • Коригування раціонів по сухій речовині, за останніми
аналізам кормів.
  • Відстеження динаміки продуктивності.
  • Участь в технологічних процесах
  3 Розрахунок раціону, за 1 од.
  • Розрахунок на основі аналізів кормів.
  • Формування КК як єдиного продукту.
  • Опис показників поживності
  4. Розрахунок рецептур, за 1 од.
  • Індивідуальний рецепт преміксів, БМВД, КК.
  • Орієнтир на аналізи крові і кормів.
  • Внесення мікродобавок.
  • Підбір індивідуального% сирого протеїну
  5. Навчання персоналу, за 1 чол.
  • Інформація у вигляді доступних презентацій
  • Проведення тестування для перевірки засвоєння матеріалу