Консалтинг

Послуги інформаційно-аналітичного відділу

 

1 Аудит господарства:

  • Аналіз діючих раціонів.
  • Оцінка технології годівлі.
  • Оцінка структури корму.
  • Оцінка переваримости корми.
  • Інтерпретація показників крові

 

2 Систематичний моніторинг господарства:

  • Коригування раціонів по сухій речовині, за останніми

аналізам кормів.

  • Відстеження динаміки продуктивності.
  • Участь в технологічних процесах

 

3 Розрахунок раціону, за 1 од.

  • Розрахунок на основі аналізів кормів.
  • Формування КК як єдиного продукту.
  • Опис показників поживності

 

4. Розрахунок рецептур, за 1 од.

  • Індивідуальний рецепт преміксів, БМВД, КК.
  • Орієнтир на аналізи крові і кормів.
  • Внесення мікродобавок.
  • Підбір індивідуального% сирого протеїну

 

5. Навчання персоналу, за 1 чол.

  • Інформація у вигляді доступних презентацій
  • Проведення тестування для перевірки засвоєння матеріалу