Що таке премікси? Премікс - це високоефективна, вітамінно-мінеральна добавка, яка використовується для збагачення комбікормів і кормів для всіх сільськогосподарських тварин з метою підвищення їх продуктивності. Для цього худоба повина отримувати усі поживні речовини з їжею. Премікс є ідеальним доповненням до станартного раціону, маючи багату кількість вітамінів і мінералів, необхідних для росту і виробництва великої рогатої худоби. Корові по своїй фізіології, необхідна мінімальна кількість енергії і білків для функціонування, зростання і виробництва молока. Коровам також потрібна невелика кількість клітковини в кожному прийомі їжі, щоб добре функціонувати і мати здорову травну систему.

Премікси для сухостійних корів

Премікси для сухостійних корів, важливі не тільки для забезпечення ідеального процесу отелення, а й мають велике значення для того, щоб дозволити новому потомству отримати найкращий початок життя. При правильному годуванні, залозиста тканина вимені корів в сухостійний період відновлюється до наступної лактації. Також в сухостійний період, в тілі тварини, створюються запаси поживних речовин, які використовуються на утворення молока в перший час після отелення. Правильний і якісний премікс, зможе сприятливо вплинути на стан корови, в такий важливий період її життя.

Премікси для молочних корів

В період лактації, корові важливо отримувати усі необхідні для організму елементи. Залежно від фази лактації, премікси бувають різними і відрізняються між собою складом. Вітамінно-мінеральний премікс, розробляють спеціально для високопродуктивних корів. Така добавка, повністю покриває потреби молочних корів в вітамінах та мікроелементах протягом усієї лактації.

Премікси для телят

Після народження теляти, однією з найважливіших речей, про яку потрібно подбати, є правильне мінерально-вітамінне харчування. Прийом їжі повинен бути повноцінним і досить частим. Годування добре збалансованим преміксом в поєднанні з молоком, необхідно для оптимальної продуктивності теляти. У перші місяці життя теляти, в складі преміксів повинні бути не тільки такі вітаміни як: А, D, E, а й вітаміни групи В, які спочатку не можуть бути синтезовані. Перейшовши на стадію активного зростання, теляті необхідний повний комплекс вітамінів і мінералів, а також хелатні сполуки.
Зворотній зв'язок