Мінеральні добавки для тварин дуже важливі, тому що безпосередньо впливають на здоров'я і самопочуття великої рогатої худоби. Їх застосування допоможе поліпшити надої, зміцнити імунітет, знизити ризик розвитку серйозних захворювань. Особливо важливу роль в раціоні ВРХ займає сіль, яку треба систематично давати тваринам. Якщо ви шукаєте, де замовити лизунці для кіз і овець, а також корів - рекомендуємо ознайомитися з пропозицією нашого інтернет-магазину. В каталозі - великий вибір якісної продукції від надійних виробників за найдоступнішими цінами!

Для яких тварин підійде дана добавка

Лизунці можна давати коровам, козам, вівцям, адже саме вони сприяють поповненню організму тварини важливими мікроелементами і мінеральними речовинами. Також вітамінно-мінеральна добавка лізунец дозволяє задовольнити потребу у вітамінах. Регулярне вживання лизунців допоможе домогтися таких важливих результатів:
  • Поліпшити споживання основного корму і засвоєння важливих поживних речовин.
  • Підвищити активність шлунка і поліпшити кишкову мікрофлору.
  • Відрегулювати обмін речовин, нормалізувати репродуктивну функцію.
  • Сьогодні на ринку представлена ​​велика кількість лизунців. Рекомендуємо надавати перевагу продукції відомих виробників і замовляти її в перевірених інтернет-магазинах.

    Основні різновиди мінеральних добавок

    Вітамінно-мінеральні добавки для ВРХ бувають багатьох різновидів. Перелічимо основні з них:
  • Для молочних корів. Містить мікроелементи, які необхідні тваринам після того, як вони отелилися, нормалізувати процес обміну речовин, підвищити лактацію і нормалізувати репродуктивні властивості.
  • Для сухостійних корів. Містить вітаміни, мінерали та мікроелементи, які сприяють зміцненню імунітету тільних корів, підвищують якість молозива і гарантують народження здорових телят.
  • Для молодняка ​​і тварин, яких вирощують на відгодівлю. Добавка підвищує резистентність організму, зміцнює імунітет, посилює темпи зростання і запліднення у молодняка.
  • Для кіз і овець. Допомагає цим тваринам активно рости, розвивати репродуктивні здібності, підвищує якість і кількість молока.
  • Лизунці для тварин якого виробника краще вибрати

    Найкраще довірити здоров'я своїх тварин надійним виробникам, які використовують для виробництва лизунців якісні компоненти - вітаміни, мінерали, поживні речовини. Рекомендуємо звернути увагу на продукцію FeedArt.
    Зворотній зв'язок